GLOBAL ANNUITY

Kenny Thörnblom
GLOBAL ANNUITY

GLOBAL ANNUITY

  • Född: 2016-04-10
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 16-1249

Andelar till salu

  • Pris per andel: .
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
180713

Denna vecka har Global Annuity börjat träna fyra intervaller i 1.40-tempo på rakbanan. Jag har kört honom i båda jobben och han känns fin, det raka bettet gjorde nytta och han gör jobben på ett lätt sätt säger Kim.

180706

Global Annuity mår bra. Peter Untersteiner körde honom i ett jobb i onsdags och en delägare i Annuity var här och kollade. Peter var nöjd, han är fin i travet och gör det lätt. Han tar aningen högertöm fortfarande men till nästa jobb sätter vi på ett rakt bett och ser hur han reagerar på det säger Kim.
Delägaren berättar: – Jag var nere i Halmstad och tittade på banjobbet i onsdags för Global Annuity. Han såg fin ut skötte sig utmärkt och han gick i underkant 1.30 sista varvet utan problem, joggandes sa Peter efteråt. Peter körde honom själv. Har skött sig bra i träning hela tiden. Han lattjade lite när det gick långsamt slog lite med huvudet och verkade allmänt uppåt men när det väl blev lite bättre fart så såg man att han tog tag i grejorna. Vi talade med både Kim och Peter och det kommer att bli nödvändigt med en kastrering framöver enligt deras åsikt. Han är väldigt hingstig och det är risk för att han förr eller senare kommer att skada sig i boxen eller i hagen om man inte gör nåt åt det. Det var första gången jag såg honom live och han är inte särskilt stor men väldigt välproportionerlig och travar bra. Tar möjligen lite högertöm sa Peter men inget som stör nämnvärt, man kommer att prova ett nytt bett och se om det kan lösa den tendensen. Det var väldigt positivt och vi blev väldigt väl mottagna av Kim och Peter och de gav sig tid att prata en bra stund. Han ska tillsammans med andra tvååringar börja gå jobb på rakbanan nästa vecka och det blir då blandat rakbana och rundbana, två snabbare pass i veckan framöver.

180629

Global Annuity mår bra och har tränat som han ska under veckan, inga konstigheter säger Peter.

180622

Global Annuity har gått samma sorts jobb som förra veckan. Han sköter sig fint i jobben och jag är nöjd med hans utveckling så här långt säger Peter.

180615

Global Annuity fungerar fint, han går regelbunden träning i 1.30-tempo, allt flyter på som jag önskar säger Peter Untersteiner.

Resultat
GLOBAL ANNUITY

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr