GLOBAL ANNUITY

Kenny Thörnblom
GLOBAL ANNUITY

GLOBAL ANNUITY

  • Född: 2016-04-10
  • Kön: Valack
  • Regnr: 16-1249

Andelar till salu

  • Pris per andel: .
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
181116

Global Annuity har gått sina vanliga jobb den här veckan, rakbanan i måndags, motion onsdag och rutinjobb på banan igår. Han har varit lite snorig i veckan så i måndags fick han gå fyra intervaller istället för sex, inte för att han kändes dålig utan för att minska risken att en riktig förskylning ska bryta ut. I onsdags fick han gå ett lättare motionspass, och igår gick han som vanligt på banan. Han har varit fin och har lärt sig trava med murphyn, på banan igår fungerade han bra, tog ingen töm och var rytmisk. Nu får han vila i helgen. Vi hoppas att hans snoriga näsa försvinner helt till nästa vecka säger Kim.

181109

Global Annuity har gått sina jobb, sex intervaller på rakan i måndags, motion onsdag och gick rutinjobb på banan igår. Han har tränat okej den här veckan, vi har ju haft murphy vänster och han har varit lite rädd för den vilket har medfört att han har blivit lite störd i jobben och inte fokuserat på travet till 100%. Men det handlar bara om rutin och att han ska vänja sig. Så vi fortsätter träna på så säger Kim.

181102

Leif en av delägarna har varit här idag och tittat på dagens rutinjobb på banan. Peter körde Global Annuity i dagens jobb. Han tog lite högertöm idag så till nästa jobb ska vi sätta på en murphy på vänster sida. Men annars travade han bra och gjorde ett bra jobb. I måndags gick han sex intervaller på rakbanan och igår joggades han säger Kim.
Delägare Leif berättar: Jag var och besökte Global Annuity idag. Han gick ett banjobb, 1.32 i två bakvarv först och sen 1.26 i två rätvarv. Peter körde. Han såg jättefin ut, travar bra och har en fin teknik. Fortfarande lite liten men jag tycker att han lagt på sig en del muskler sen jag såg honom senast i augusti. Största skillnaden sen i somras är mentalt, han är lugn och avslappnad nu efter kastreringen och går i stor hage med andra hästar. Han verkar verkligen trivas med livet nu avslutar Leif. Film från idag ligger nu utlagd på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

181026

Global Annuity gick jobb på rakbanan i tisdags och på rundbanan idag. Vi körde 1.31-1.26 på banan idag och han var rytmisk och fin säger Kim.

181019

Global Annuity har precis gått sista jobbet för veckan, ett rutinjobb på banan. Han var väldigt fin, gick i dödens i rätvarvet och det var bara att åka med. Han gick 1,33-1,25 i rätvarvsheatet. I måndags gick han sex intervaller på rakbanan och däremellan har han varit ute på en joggingtur. Som vanligt för honom så har det varit en bra träningsvecka och han har gjort allt rätt säger Kim.

Resultat
GLOBAL ANNUITY

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr