ETOILE

Foto: Kenny Thörnblom
ETOILE

ETOILE

  • Född: 2016-04-26
  • Kön: Sto
  • Regnr: 16-1675

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 35
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
180420

Etoile har tränat på rakbanan denna vecka tillsammans med de övriga tvååringarna. Hon känns fin. Hemresan till Sverige och Lökene börjar på torsdag säger Philip.

180411

Etoile ser fin ut i jobben på Grosbois och vi är nöjda så här långt. Det är planerat att hon ska åka hem till Lökene vecka 17. Vi kör ner några ettåringar den veckan till Frankrike. Så beroende på vilken dag (troligtvis 26 eller 27/4) när transportören har tid så åker hon hem säger Björn.

180406

Stall Kenny-hästarna har fortsatt tränat på rakbanan denna vecka och känns fina! Märks på både hästar och människor att våren kommit. Finns inget att anmärka på och vi kommer träna på tills dem åker hem till Sverige. Ser ut som att det blir om ca 3 veckor. Etoile sköter sig bra, inga anmärkningar.

180329

Etoile har gått jobb på rakbanan på Grosbois denna vecka. Hon sköter sig bra i jobben, vi kör jobben i 1.35-tempo och det känns bra säger Björn.

180323

Tvååringarna gick rundbana i tisdags. Dem gjorde alla det på ett bra sätt och de blir mer och mer stabila. Idag gick dem intervaller på rakbanan. Etoile känns fin och är frisk och kry säger Philip.

180316

Tvååringarna har tränat på rakbanan även denna vecka. Etoile ser fin ut och det finns inget att klaga på för dagen säger Björn.

180309

Etoile har tillsammans med dem andra tvååringarna gått intervaller på rakbanan denna vecka. Hon känns bra och det finns inget att anmärka på. Hon är frisk och kry hälsar Philip.

180302

Etoile har tränat på rakbanan denna vecka och känts fin. Hon går framåt för varje vecka så det finns inget att anmärka på. Jag tror att vi blir kvar på Grosbois till andra halvan av april, inget datum är spikat för hemresa till Sverige och Lökene än säger Philip.

180223

Etoile har gått jobb både rakbanan och på rundbanan under veckan som gått, hon känns som hon ska och det finns inget att klaga på så här långt säger Philip.

180216

Vi var i onsdags på Grosbois i utkanten av Paris och besökte Etoile och övriga tvååringar som vi har där. Etoile känns fin och sköter sig bra i jobben. Hon är en bestämd dam och jag gillar henne skarpt berättade Philip. Etoile gick jobb på rundbanan, efter att ha värmt upp på slingan så trippade Etoile på lätta hovar upp på rundbanan. Hon gick tre varv och då vi även skulle fota och filma de 4 andelshästarna som gick jobb, så fick hästarna trava efter varandra med en bit mellanrum denna gång. Normalt så tränar dem tillsammans minst två och två. Etoile såg bra ut och vi är nöjda med det vi såg. Det finns filmer utlagda från i onsdags på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

180209

Denna vecka har varit lite speciell då vi fått en hel del snö och haft minusgrader i Paris. Vi hade två dagar då vi valde att inte köra hästarna pga att de inte har några brodd och vi vill inte riskera att det händer någon olycka med hästarna. Etoile har resterande dagar gått jobb som hon ska på rakbanan och känns fortsatt bra säger Philip.

180201

Etoile har som övriga tvååringar har gått jobb på rakbanan denna vecka. Hon känns som vanligt fin i jobben säger Philip.

180126

Etoile har som övriga tvååringar gått jobb på rundbanan denna vecka, allt bra med henne, känns fin hälsar Philip.

180119

Etoile har gått jobb både på rakbanan och rundbanan denna vecka, hon sköter sig som hon ska, allt bra säger Philip.

180112

Etoile fick som alla andra hästar några lediga dagar runt jul och nyår. Nu är vi igång och tränar för fullt igen. Dem går fortsatt sex dagar i veckan, vi kör dem på både rakbanan och rundbanan. Etoile sköter sig kanonbra och utvecklas hela tiden på ett bra sätt säger Philip.

171222

Jag var på plats på Grosbois och körde Etoile i tisdags. Hon kändes fin med ett fint trav, vi körde bitvis i 1.45-tempo och det var inga problem. Hon går motionsjobb sex dagar i veckan, antingen så körs hon 6-9 kilometer eller också går hon i walkern. Personalen på plats är nöjda och så är även jag säger Björn.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Etoile har jobbat på som hon ska under veckan, hon travar fint och sköter sina jobb som hon ska. Björn var här i onsdags och var nöjd med henne säger Philip.

171208

Tandläkaren var här i söndags och fixade till alla hästar i munnen. Tog bort vargtänder och raspade där det var vasst. Dem fick ta det lite lugnt i början av veckan men har gått jobb på rakbanan nu i slutet av veckan. Allt är bra med Etoile och hon sköter sig bra säger Philip.

171201

Etoile går sina jobb efter plan, joggar fyra gånger och och går lite fortare på rakbanan två gånger i veckan. Allt ser bra ut så här långt med henne säger Philip.

171124

Etoile följer träningsschemat som hon ska. Joggar fyra dagar i veckan och går lite fortare på rakbanan två dagar. Det finns inget att anmärka på säger Philip.

171117

Etoile har gått jobb på rakbanan två gånger denna vecka, hon sköter sig bra och mår bra säger Philip.

171110

Etoile har skött veckans jobb som hon ska. Pigg och glad, inga anmärkningar säger Philip.

171103

Etoile är allt bra med. Hon har fått springa på rakbanan under veckan som gått säger Philip.

171027

Etoile har fått testa på banan den här veckan, hon skötte sig på ett bra sätt, allt bra med henne säger Philip.

171020

Etoile tränar på och känns fin, inget finns att klaga på säger Philip.

171013

Etoile var vi och besökte på Grosbois igår. Vi fick se hur hon bor inne på den mäktiga träningsanläggningen och fick även se henne gå jobb. Hon gick jobb på slingan som är kuperad så det blir lite lätt stigning på vissa avsnitt. Hon travar fint och är lätt att handskas med, även om hon kan vara hård i humöret ibland berättade både Poppo och Philip. De är nöjda med henne och tycker det är en fin travare som nu får jobba på och jogga på under vintern inne på Grosbois i utkanten av Paris. Det finns flera filmer samt bilder på Etoile utlagda igår på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

171006

Etoile mår bra och har fått vara ute och se sig om i omgivningarna. Flytten till Grobois har gått bra och hon har funnit sig till rätta på bra sätt säger Philip de Luca som  jobbar med unghästarna.

170929

Etoile har skött veckans jobb som hon ska. Nu har vi avslutat sommarbetet och idag så åkte hon tillsammans med övriga ettåringar som är inkörda till Grosbois för att under hösten börja träna på riktigt. Det är dags att börja sänka farterna nu utan att stressa på på något sätt säger Monica.

170922

Etoile sköter sig fint och tycker det är kul att få vara ute och springa framför vagnen, allt bra med henne säger Monica.

170915

Etoile mår bra, ute och joggar och trivs med livet, inga konstigheter säger Monica.

170908

Etoile sköter jobben som hon ska, allt bra med henne säger Monica.

170901

Etoile kommer vi öka upp träningen på inom kort och hon ska få gå över till andra sidan och börja gå lite slängtrav på rundbanan. Det blir eventuellt redan nästa vecka, hon ser fin ut säger Monica.

170825

Etoile sköter sig som hon ska, pigg och glad, allting bra säger Monica.

170818

Etoile sköter sig som hon ska, det är en pigg och glad tjej säger Monica.

170811

Etoile sköter sig när vi kör henne, hon joggar lätt och trivs säger Monica.

170804

Etoile sköter sig i jobben, hon går lätta joggingrundor och mår bara bra säger Monica.

170728

Etoile joggas tre dagar/vecka och allt går utan problem säger Monica.

170721

Etoile sköter sig som hon ska, hon är pigg och på gott humör säger Monica.

170714

Etoile joggar på varannan dag och hon sköter sig klanderfritt så här långt säger Monica.

170707

Etoile joggar varannan dag och hon sköter sig bra för vagn. Hon är nu uppe i en kilometer per pass säger Monica.

170630

Etoile har fått börja jogga lätt i vagn, inga distanser, bara på lek än så länge. Hon tycker det är kul och spännande. Hon mår bara bra säger Monica.

170622

Etoile fortsätter sköta sig i vagn på klasshästens vis, inga konstigheter alls. Pigg och glad och hon mår bara bra säger Monica.

170620

Etoile skötte sig bra även dag 2 med sulky bakom. Ni kan se en film och fyra stycken bilder från idag om ni kikar in på Stall Kennys Andelshästar på Facebook. Följ och gilla oss på Facebook så missar ni inget.

170619

Etoile sattes för första gången i vagn idag och hon skötte sig utan anmärkning. Det blir några dagar i skritt innan vi börjar jogga säger Monica på gården i Normandie.

170618

Etoile sköter sig perfekt, vi sätter henne i vagn nästa vecka säger Monica.

170609

Vi var och hälsade på Etoile på gården i Normandie i söndags. Det är en fantastisk gård med underbar miljö både för hästar och människor. Etoile hämtades in från hagen och tömkördes. Hon sköter tömkörningen helt utan anmärkning, det blir ungefär en veckas tömkörning till innan hon sätts i vagn. Det är en väldigt fin häst. Det pratades mycket om Bold Eagle på gården som spås en lysande avelskarriär. Det är mycket spännande att ha en avkomma efter Bold Eagle som andelshäst i stallet.

170603

Etoile är nu fullbokad. Vi hälsar alla delägare gamla som nya välkomna till Stall Kennys Andelshästar.

170522

Välkomna att bli delägare i Etoile efter Bold Eagle – Face For Ever hos Björn Goop.

Resultat
ETOILE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr