EQUAL TO NONE

Foto: Kenny Thörnblom
EQUAL TO NONE

EQUAL TO NONE

  • Född: 2016-04-14
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 16-1327

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 30
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
180216

Vi var i onsdags på Grosbois i utkanten av Paris och besökte Equal To None och övriga tvååringar som vi har där. Equal to None är en hårding, kan vara tuff att ha att göra med men sköter sig bra i jobben. Equal To None gick jobb på rundbanan, efter att ha värmt upp på slingan så travade Equal To None upp på rundbanan. Han gick tre varv och då vi även skulle fota och filma de 4 andelshästarna som gick jobb, så fick hästarna trava efter varandra med en bit mellanrum denna gång. Normalt så tränar dem tillsammans minst två och två. Equal To None såg det ut att driva bra för, han såg fin ut. Det finns filmer utlagda från i onsdags på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

180209

Denna vecka har varit lite speciell då vi fått en hel del snö och haft minusgrader i Paris. Vi hade två dagar då vi valde att inte köra hästarna pga att de inte har några brodd och vi vill inte riskera att det händer någon olycka med hästarna. Equal To None har resterande dagar gått jobb som han ska på rakbanan, allt bara bra säger Philip.

180201

Equal To None har som övriga tvååringar gått jobb på rakbanan denna vecka. Allting bra med honom säger Philip.

180126

Equal To None har som övriga tvååringar gått jobb på rundbanan denna vecka, allt bra med honom, fin häst, inga anmärkningar så här långt hälsar Philip.

180119

Equal To None är allt bra med, jobbat både på rak- och rundbanan denna vecka, sköter sig som han ska säger Philip.

180112

Equal To None fick några lediga dagar runt jul och nyår. Nu är vi igång och tränar för fullt igen. Dem går fortsatt sex dagar i veckan, vi kör dem på både rakbanan och rundbanan. Equal To None sköter sig bra och utvecklas hela tiden i rätt riktning säger Philip.

171222

Jag var på plats på Grosbois och körde Equal To None i onsdags. Han kändes fin, var lite bökig i början när han kom till Frankrike. Men sköter sig perfekt nu, vi körde bitvis i 1.45-tempo och det var inga problem. Han går motionsjobb sex dagar i veckan, antingen så körs han 6-9 kilometer eller också går han i walkern. Personalen på plats är nöjda och så är även jag säger Björn.
Det blir nu lite lugnare i stallen fram till trettonhelgen. Nästa uppdatering kommer den 12 januari om inget oförutsett inträffar. Får vi någon information så lägger vi ut den här på sidan omgående. Vi står hela tiden i kontakt med stallen alla dagar om året. Ni får nu ha en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

171215

Equal To None sköter sina jobb bra, en fin travare. Björn var här i tisdags och han var nöjd med det han såg säger Philip.

171208

Tandläkaren var här i söndags och fixade till alla hästar i munnen. Tog bort vargtänder och raspade där det var vasst. Dem fick ta det lite lugnt i början av veckan men har gått jobb på rakbanan nu i slutet av veckan. Allt är bra med Equal To None och han sköter sig bra säger Philip.

171201

Equal To None går sina jobb efter plan, joggar fyra gånger och och går lite fortare på rakbanan två gånger i veckan. Han sköter sig bra säger Philip.

171124

Equal To None följer träningsschemat som han ska. Joggar fyra dagar i veckan och går lite fortare på rakbanan två dagar. Det finns inget att anmärka på säger Philip.

171117

Equal To None har gått jobb på rakbanan två gånger denna vecka, han sköter sig bra och mår bra säger Philip.

171110

Equal To None travar på bra och har skött veckans jobb som han ska, inga anmärkningar säger Philip.

171103

Equal To None jobbar på som han ska och går framåt hela tiden, han sköter sig på ett bra sätt säger Philip.

171027

Equal To None ökar vi träningen på successivt. Han sköter sig bra och allt väl säger Philip.

171020

Equal To None har travat i vagn hela denna vecka och sköter sig bra. Vi trappar upp träningen mer och mer på honom säger Philip.

171013

Equal To None var vi och besökte på Grosbois igår. Vi fick se hur han bor inne på den mäktiga träningsanläggningen. Han går jobb på kvällen då han är orutinerad ännu. Poppo & Co vill inte riskera att han ska bli skrämd av något, det är mycket olika saker som händer runt omkring på den stor anläggningen. När han går jobb, så går han på slingan som är kuperad så det blir lite lätt stigning på vissa avsnitt. Poppo berättade att han tycker att det är en fin Ready Cash-hingst som nu får jobba på och jogga på under vintern inne på Grosbois i utkanten av Paris. Det finns film + bild på Equal To None utlagd igår på Stall Kennys Andelshästar på Facebook.

171006

Equal To None mår bra och har fått vara ute och se sig om i omgivningarna. Flytten till Grobois har gått bra och han har funnit sig till rätta på bra sätt säger Philip de Luca som  jobbar med unghästarna.

170929

Equal To None har tränat på under veckan och joggat på som han ska. Nu har vi avslutat sommarbetet och idag så åkte han tillsammans med övriga ettåringar som är inkörda till Grosbois för att under hösten börja träna på riktigt. Det är dags att börja sänka farterna nu utan att stressa på på något sätt säger Monica.

170922

Equal To None sköter sig fint. Han joggar framför vagn och tycker det är spännande och kul, han mår bra och trivs säger Monica.

170915

Equal To None är nu i vagn, allt har gått bra och han sköter sig finfint, allt bra med honom, pigg och glad säger Monica.

170908

Equal To None sattes som ni vet i vagn i tisdags och det gick bra. Vi har sedan avvaktat med att köra något mer i vagn med honom den här veckan då det är mycket anläggningsarbete runt stallet och vi vill inte att hans första intryck ska bli dåligt säger Monica.

170905

Equal To None sattes i vagn för första gången idag. Det gick bra säger Monica. Det finns en bild utlagd idag på Equal To None på Stall Kennys Andelshästar på Facebook. Följ och gilla oss på Facebook så missar ni inget.

170901

Equal To None tömkör Poppo själv och han sköter sig bra. Equal sätts i vagn nästa vecka. Pigg och glad säger Monica.

170825

Poppo har denna vecka tömkört Equal To None ensam och det har fungerat jättebra, han sköter sig bra säger Monica.

170818

Equal To None sköter sig utan anmärkning under tömkörning så Poppo kan tömköra Equal själv utan medhjälp nästa vecka säger Monica.

170817

Equal To None är sedan i fredags fullbokad och är nu även fullbetald. Vi hälsar alla delägare välkomna till Stall Kennys Andelshästar. Delägarlista är utskickad till alla delägare ikväll.

170811

Equal To None tömkörs, men vi tömkör honom inte ensam än utan en går bredvid och håller i honom. Det är en fin och snäll häst säger Monica.

170804

Equal To None är en trevlig häst som sköter sig väldigt bra, han är pigg och på bra humör säger Monica.

170728

Equal To None longeras och börjar att tömköras nästa vecka. Det är en herre med mycket karaktär, han är en ledargestalt som de andra hästarna inte ger sig på säger Monica.

170726

Idag släpper vi andelarna i Equal To None. Välkommen att bli delägare i en toppstammad hingst efter Ready Cash hos Björn Goop.

Resultat
EQUAL TO NONE

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 1 0-0-0 0 kr