DIESEL ADRIAN

Foto: Matilda Persson
DIESEL ADRIAN

DIESEL ADRIAN

  • Född: 2015-04-03
  • Kön: Hingst
  • Regnr: 15-0413

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
180920

Diesel Adrian tränar på som vanligt tills han ska kastreras. Allt bra med honom i veckans jobb. Han kommer att kastreras den 1 oktober på Bergsåkerskliniken säger Linnea.

180914

Diesel Adrian har tagit det lugnt idag efter loppet igår och väntar nu på tid för kastrering. Jag tror det kan göra gott för honom att få bli valack. Då kanske han får bättre ordning på vart han ska sätta benen säger Linnea.

180913

Vi provade lättare boots i värmningen men Jan-Olov Persson tyckte Diesel Adrian var lite knölig idag. Vi ändrade därför tillbaka till de lite tyngre bootsen han haft förut till loppet. Han galopperade i en provstart, men såg sedan fin ut när JOP körde till på bortre långsidan och genom svängen i sista provstarten innan loppet. Han gick iväg felfritt från start och hamnade som sjätte häst i fältet. Efter ca 800 meter kom det en galopp, JOP fick ner honom och han var med i loppet igen. Gick sedan fort in igenom sista sväng, men strax innan utgången av svängen kom  en galopp till. Adrian ställde sig igen och JOP såg sedan ut att köra på säkerhet över upploppet för att inte få en ny galopp och bli diskad. Diesel Adrian slutade femma i mål.
– Det finns bra med fart i Adrian och om han bara joggat runt idag så hade han vunnit lätt. Men det gäller få honom att sköta sig. Tyvärr så springer han och tänker på annat och blir ofokuserad. Han kan springa och ”rulta” i 500 meter och ändå hålla sig i trav sen plötsligt tar han i och travar perfekt, då plötsligt i steget kommer galoppen utan förvarning. Det är ingen idé att fortsätta tävla på när han beter sig så här, det enda alternativet är att kastrera honom nu för att få Adrian mer fokuserad på det han ska göra, trava, tävla och springa in pengar. Det är ingen som gynnas av att han är hingst, allra minst han själv. Jag kommer beställa tid för kastraktion så fort som möjligt säger Jan-Olov Persson. (Delägarna är meddelade på e-post).

180907

Diesel Adrian startar på Bollnäs lunchtrav på torsdag. Ni delägare som ska åka och titta på er häst. Det är fritt inträde så inga biljetter behövs. Hör däremot av er senast på tisdag klockan 10:00 ifall ni ska åka och se på er häst. Då är ni med i utlottningen om ett eventuellt hederspris.
Diesel Adrian gick jobb med pullert i måndags, intervaller i poolen i onsdags och banjobb med Jan-Olov Persson igår. Efter provstarten igår så tog vi av bootsen fram för JOP tyckte han blev för tung med dem på. Han joggade i jobbet 1.42 full väg på ett bra sätt. Det är stora framsteg, när han i tävlingsdebuten var för lätt fram även fast vi ryckte skorna bak och hade tunga boots fram säger Linnea.

180831

Diesel Adrian har haft en lugn vecka efter starten. Veckan avslutades idag med intervaller i poolen, 3 x 5 minuter. Det tycker han är skönt säger Linnea.

Resultat
DIESEL ADRIAN

  • Segerprocent: 0%
  • Platsprocent: 0%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 4 0-0-0 10800 kr
2018 4 0-0-0 10800 kr