CACTUS

Foto: Kenny Thörnblom
CACTUS

CACTUS

  • Född: 2015-05-03
  • Kön: Sto
  • Regnr: 15-2464

Andelar till salu

  • Pris per andel: Inga andelar till salu
  • Antal andelar: 20
  • Månadskostnad: kr / andel
  • Tillgänglighet: Slutsåld

Tränare

Skötare

Träningsrapport

Datum Rapport
180920

Cactus har tränat som hon ska under veckan och var fin i dagens backjobb. Hon startar på Solvalla nästa helg om inget oförutsett sker säger Timo.

180914

Cactus har tränat i backen i måndags och gick ett banjobb igår. Hon känns stark och fin. Planerar att starta henne under Kriteriehelgen på Solvalla om inget oförutsett sker säger Timo.

180907

Cactus har tränat i backen som vanligt denna vecka, allt är fint med henne. Hon är pigg och på bra humör säger Rebecca.
Cactus ser fin ut i backjobben. Hon startar när jag hittar ett passande lopp säger Timo.

180831

Cactus har bara tagit det lugnt efter segerloppet. Ser pigg ut. Hon går fortfarande tungt balanserad fram i loppen. Hon gör det bra och är stark. Hälsa delägarna och tacka för tårtan som stallet fick idag säger Timo.

180829

Stort grattis alla delägare och övriga kretsen kring Cactus till andra segern i andra starten. Cactus skötte sig bra under dagen, hon reser bra och har inga problem att komma till ett nytt ställe. Allt var bra i värmningen berättade Jorma. I loppet så kördes Cactus till ledningen. Jorma satt sedan och bestämde efter behag, han lättade lite på tömmarna sista 500 så hon fick sträcka ut lite i en 12,4 avslutning. Cactus skar mållinjen på spänstiga ben 1,5 längd före andra häst i mål.
– Jorma sa efter loppet att Cactus kändes ännu finare än i första starten. När vi fick ledningen så fick jag bestämma tempot. Hon gick i mål med mycket sparat sa Jorma efter loppet. 
– Cactus var fin idag, det är en stark häst. Hon kom lite fel på det tidsmässigt när hon fick sparken. Hon får tävla på nu, vi siktar på de stora loppen nästa år. Det känns som rätt sorts häst, Cantab Hall lämnar ofta tuffa ston. Mamma Bobtail vet vi vilken häst det var. Jag tror hon går en fin karriär till mötes om hon får vara hela och frisk säger Timo.

Resultat
CACTUS

  • Segerprocent: 100%
  • Platsprocent: 100%
Starter Placeringar Startsumma
LIVS 2 2-0-0 65000 kr
2018 2 2-0-0 65000 kr